Selectează o Pagină

Termeni și condiții

 

Termeni și condiții de utilizare a siteului web reparatii-calculatoare.ro

Eduțanu Lenuța PFA
CUI: 35833607
ONRC: F13/187/2016
ADRESA: Sat Lazu, com. Agigea, zona D lot 502. Parter.
TEL: 0756927211
EMAIL: office@reparatii-calculatoare.ro

 

Acest acord (“Contractul”), împreună cu documentele la care se face referire, stabilește termenii și condițiile prin care Eduțanu Lenuța PFA vă propune să utilizați site-uL nostru: www.reparatii-calculatoare.ro, fie ca vizitator, fie ca un utilizator înregistrat și indiferent de cum le accesați.

Citiți cu atenție acești termeni de utilizare înainte de a începe să utilizați site-ul deoarece acestea vor crea un acord obligatoriu între dvs. și noi. Prin utilizarea site-ului nostru, confirmati că ați citit, ați înțeles, ați luat în considerare și acceptați acești termeni de utilizare și că sunteți de acord să respectați aceste condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.
Site-ul nostru este operat de catre Eduțanu Lenuța PFA.

 

1. Accesarea site-ului nostru
1.1. Accesul la site-ul nostru este permis doar temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciul pe care îl furnizăm pe site-ul nostru fără notificare (a se vedea mai jos). Nu vom fi raspunzatori daca, din orice motiv, site-ul nostru este indisponibil in orice moment sau pentru orice perioada.
1.2. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți ale site-ului nostru, sau la întregul nostru site, utilizatorilor care s-au înregistrat la noi.
1.3. Dacă alegeți sau aveți la dispoziție un cod de identificare a utilizatorului, o parolă sau orice altă informație, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații ca confidențiale și nu trebuie să le dezvăluiți unei terțe părți. Avem dreptul să dezactivați în orice moment codul de identificare al utilizatorului sau parola, fie că ați ales sau alocați de noi, dacă, în opinia noastră absolută / discreție, nu ați respectat niciuna dintre prevederile acestor condiții de utilizare .
1.4. Sunteți responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru. Sunteți, de asemenea, responsabili pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin intermediul conexiunii dvs. la internet sunt conștiente de acești termeni și că se conformează acestora.

 

2. Crearea unui cont și utilizarea site-urilor web, a aplicațiilor și a sistemelor de cont
2.1. Numai persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani / 18 ani pot crea și utiliza un cont cu serviciile Eduțanu Lenuța PFA
2.2. Sunteți de acord să ne furnizați întotdeauna informații exacte și complete, inclusiv dacă ne furnizați numele, adresa dvs. sau proprietatea dvs., data nașterii, adresa de e-mail, umarul de telefon și / sau orice informații despre cartea de credit sau de debit sau detaliile contului bancar. Vom folosi aceste informații în conformitate cu Politica de confidentialitate.
2.3. Sunteți de acord să nu vă partajați contul sau datele de conectare cu nimeni. Nu veți vinde, nu veți transfera sau nu veți permite altei persoane să vă acceseze contul sau acreditările de conectare. Veți fi în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității contului dvs. și a acreditărilor de conectare.
2.4. Sunteți de acord să ne anunțați imediat dacă observați orice încălcare a securității, inclusiv orice pierdere, furt sau acces neautorizat sau divulgarea contului dvs. sau a acreditărilor de conectare.
2.5. Puteți să vă întrerupeți sau să vă suspendați contul în orice moment contactând-ne la office@reparatii-calculatoare.ro
2.6. Putem rezilia sau suspenda contul dvs. dacă determinăm, la discreția noastră absolută, că:
2.6.1. Ați încălcat sau încălcați orice termen din prezentul acord;
2.6.2. Serviciile noastre s-au oprit sau vor înceta să ofere toate serviciile din zona sau țara dvs.;
2.7. În cazul în care contul dvs. este închis, nu veți mai avea acces la acesta, inclusiv, fără a se limita la, niciunul dintre datele asociate contului, conținutul, informațiile, istoricul sau serviciile acestuia. În cazul în care contul dvs. este reziliat, Eduțanu Lenuța PFA oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licențiatorii sau orice alte terțe părți legate de noi nu vor avea nici o responsabilitate față de dvs. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a rezilia orice alte conturi pe care le-ați creat.

2.8. Prin prezenta, recunoașteți că ați citit, ați înțeles, ați luat în considerare și sunteți de acord că crearea și utilizarea oricăror conturi create de dvs. cu ajutorul serviciilor noastre implică riscul ca acest cont să fie încheiat sau suspendat și că, de fiecare dată când utilizați site-urile sau aplicațiile Eduțanu Lenuța PFA, veți avea în vedere riscul și respectați întotdeauna regulile stabilite în acest Acord și va purtați corespunzător.

2.9. Dacă ne transmiteți orice idei creative, sugestii sau materiale (“Ideile nedorite”), acordați Eduțanu Lenuța PFA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, furnizorii de licențe și / sau orice alte terțe părți legate de noi, , drepturi și licențe irevocabile, subcontractabile, transferabile, atribuite, neexclusive și fără redevență de a utiliza, reproduce, distribui, adapta, modifica, traduce, crea lucrări derivate din public, realiza, afișa în mod public, accesibile publicului, comunică publicului, vinde, oferă spre vânzare și importă toate ideile nesolicitate, inclusiv toate drepturile de autor, mărcile comerciale, secretele comerciale, brevetele, desenele, drepturile industriale și toate celelalte drepturi intelectuale și de proprietate aferente, în orice mediu cunoscut sau dezvoltat în continuare, în orice scop, comercial sau altfel, inclusiv împărtășirea ideilor nesolicitate cu alții, fără nici o compensație pentru dvs.

2.10 În timpul utilizării site-ului web și a sistemelor de cont, trebuie să respectați toate legile, regulile și reglementările aplicabile în jurisdicția în care locuiți, precum și regulile suplimentare stabilite prin acordul nostru cu dvs. și regulile care guvernează utilizarea dvs. a serviciilor noastre.

3. Tranzacțiile încheiate prin site-ul nostru și răspunderea noastră față de dvs.
3.1. Rolul nostru este de furnizor de servicii IT
3.2.Recunoașteți și sunteți de acord că nu vom fi trași la răspundere și nu ne asumăm nicio răspundere în nici un fel pentru intarzieri in furnizarea de servicii.

 

4. Drepturile de proprietate intelectuală
4.1. Suntem proprietarul sau licențiatul tuturor proprietăților intelectuale de pe site și aplicațiile noastre, precum și materialele publicate pe site-ul nostru. Aceste lucrări sunt protejate de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Noi, Eduțanu Lenuța PFA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licențiatorii sau orice alte terțe părți legate de noi dețin și rezervă toate drepturile de proprietate intelectuală și alte drepturi și titluri,toate datele și conținutul inclus în acestea , inclusiv conturi de utilizator, titluri, obiecte, jurnale de chat, lucrări de artă, grafică, desene, fotografii, imagini, sunete, compoziții și înregistrări muzicale și metode de funcționare.
4.2. Vă acordăm o licență revocabilă limitată, neexclusivă, netransferabilă și revocabilă de a utiliza și de a vă bucura de site-ul, aplicațiile și sistemul de conturi www.reparatii-calculatoare.ro numai pentru scopuri personale, necomerciale și condiționate în mod expres de respectarea condițiilor acestei Acord. Cu excepția cazului în care ne permitem altfel în scris, să nu vindeți, să copiați, să schimbați, să împrumutați, să inversați, să decompilați, să derulați script, să traduceți, să închiriați, să acordați garanții de interes, să transferați, să publicați, serviciile (proprietatea intelectuală “Eduțanu Lenuța PFA”).

4.3. Recunoașteți și sunteți de acord că, dacă nu vă acordăm o licență, într-un contract scris semnat, nu puteți utiliza niciodată una dintre mărcile noastre comerciale, mărci de servicii, nume de comercianți, logo-uri, nume de domeniu, taglines. Orice reproducere, redistribuire sau modificare a serviciilor noastre și a proprietăților acestora sau utilizarea serviciilor www.reparatii-calculatoare.ro sau a proprietăților sale, care nu sunt conforme cu prezentul acord, este interzisă în mod expres și poate conduce la sancțiuni civile și / sau penale.
4.4. Recunoașteți și sunteți de acord că nu veți avea nici un drept de proprietate sau alte proprietăți în contul dvs. și că toate drepturile din și în contul dvs. sunt și vor fi deținute pentru totdeauna în beneficiul serviciilor noastre.
4.5. Recunoașteți și sunteți de acord că nu aveți nicio revendicare, drept, titlu, proprietate sau alt interes de proprietate asupra conținutului site-urilor și / sau aplicațiilor și / sau altor credite acumulate prin intermediul site-urilor, aplicațiilor sau sistemelor de cont ale serviciilor Eduțanu Lenuța PFA, indiferent de orice ofertă oferită sau plătită în schimb.

4.6. Recunoașteți și sunteți de acord că Eduțanu Lenuța PFA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licențiații sau orice alte terțe părți legate de noi nu vor fi răspunzători în nici un fel pentru eliminarea, modificarea, deprecierea, hacking-ul sau orice alte daune sau orice pierdere de orice fel cauzată conținutului site-ului web, aplicațiilor, conturilor și / sau sistemelor de cont, inclusiv ștergerea oricăror site-uri web, aplicații, conturi, sisteme de cont și / sau a oricăror credite acumulate.
4.7. Puteți să tipăriți o copie și să descărcați extrase din orice pagină din site-ul nostru pentru referință personală și puteți atrage atenția celorlalți din cadrul organizației dvs. asupra materialelor postate pe site-ul nostru.
4.8. Nu trebuie să modificați în nici un fel hârtia sau copiile digitale ale materialelor pe care le-ați imprimat sau descărcate și nu trebuie să utilizați niciun fel de ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separată de orice text însoțitor.

4.9. Statutul nostru (și cel al unor contribuabili identificați) ca autori ai materialelor de pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut.
4.10. Nu trebuie să utilizați nicio parte a materialelor pe site-ul nostru în scopuri comerciale fără a obține o licență de la noi sau de la licențiați.
4.11 Dacă imprimați, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru, încălcând acești termeni de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat și, la alegerea noastră, trebuie să returnați sau să distrugeți orice copie a materialelor pe care le-ați făcut.

4.12. Dacă sunteți proprietar al drepturilor de autor sau agent al acestuia și credeți că conținutul publicat pe site-urile noastre sau în aplicațiile noastre sau în altă parte, încalcă drepturile de autor, trimiteți un anunț pe email office@reparatii-calculatoare.ro cu:
– semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului drepturilor de autor; – o descriere a muncii protejate prin drepturi de autor pe care o susțineți că a fost încălcată; – adresa URL a locației de pe site sau o captură de ecran a locației din aplicația care conține materialul pe care îl pretuiți încalcă drepturile; – adresa dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail; – o declarație din partea dvs. că aveți o credință de bună credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; și – o declarație făcută de dvs., făcută sub sancțiunea pedepsei, că informațiile de mai sus din anunțul dvs. sunt exacte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau persoana autorizată să acționeze în numele proprietarului drepturilor de autor.
Rețineți că aceste notificări sunt notificări legale și că serviciile Eduțanu Lenuța PFA pot furniza copii ale acestor notificări participanților în litigiu sau terților, la discreția sa sau conform legii. Politica de confidențialitate nu protejează informațiile furnizate în aceste anunțuri.

 

5. Bazați-vă pe informațiile postate
5.1. Comentariile și alte materiale postate pe site-ul nostru au doar caracter informativ si nu inlocuiesc o recomandare de specialitate.

6. Site-ul nostru se schimba regulat
6.1. Am depus mult efort pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. Prin urmare, site-ul nostru este actualizat în mod regulat și putem modifica conținutul în orice moment. Dacă apare necesitatea, este posibil să suspendăm accesul la site-ul nostru sau să îl închidem la nesfârșit. Sunteți de acord că ne putem modifica, actualiza, suspenda sau restricționa accesul la orice caracteristici, părți sau întregul site și / sau aplicație, în orice moment, fără notificare sau răspundere față de dvs. În plus, înțelegeți și sunteți de acord că Eduțanu Lenuța PFA ar putea schimba orice cerințe privind specificațiile de sistem necesare pentru a instala și utiliza aplicațiile sau site-ului, în acest caz sunteți singurul responsabil pentru a vă asigura că îndepliniți cerințele pentru orice software suplimentar necesar hardware, pentru a utiliza aplicațiile sau site-urile.
6.2. Oricare dintre materialele de pe site-ul nostru ar putea să nu mai fie actualizate la un moment dat și nu avem nicio obligație de a actualiza orice material, oricare ar fi acesta.

7. Răspunderea noastră pentru materialul de pe site
7.1. www.reparatii-calculatoare.ro și materialele afișate pe site-ul nostru vă sunt furnizate în baza “așa cum este” și “la dispoziție”, fără garanții sau reprezentări de orice fel, exprese sau implicite.
7.2. Orice răspundere pentru orice pierdere directă, indirectă sau consecventă suferită de orice utilizator în legătură cu site-urile noastre sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizării site-urilor web, a aplicațiilor, a sistemelor de cont și / legate de acesta și orice informații și / sau materiale postate pe acesta, inclusiv:
7.2.1. pierderea de venituri
7.2.2. pierderea afacerii;
7.2.3. pierderea profitului sau a contractelor;
7.2.4. pierderea de date;

8. Informații despre dvs. și despre vizitele dvs. pe site-ul nostru
8.1. Monitorizăm și putem procesa informații despre dvs. în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
8.2. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu o astfel de prelucrare și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

9. Încărcarea materialului pe site-ul nostru
9.1. De fiecare dată când utilizați o funcție care vă permite să încărcați materiale pe site-ul nostru sau să contactați alți utilizatori ai site-ului nostru, trebuie să respectați standardele de conținut stabilite în acești termeni.
9.2. Orice materiale pe care le încărcați pe site-ul nostru vor fi considerate neconfidențiale și ne-proprietate și avem dreptul de a utiliza, copia, distribui și dezvălui către terți orice material în orice scop. De asemenea, avem dreptul de a dezvălui identitatea dvs. oricărei terțe părți care susține că orice material publicat sau încărcat de dvs. pe site-ul nostru constituie o încălcare a drepturilor sale de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate, in conformitate cu legislatia in vigoare.

10. Sunteți responsabil și răspunzător pentru toate comunicările, informațiile, imaginile, materialele, conținutul și exactitatea transmise, încărcate sau postate pe site, aplicațiile sau sistemele noastre de cont de către noi și orice terță parte.
10.1. Prin prezenta sunteți de acord și sunteți de acord că niciuna dintre comunicările, informațiile, imaginile, materialele și conținutul lor nu vor fi supuse nici unei obligații, fie că sunt confidențiale, atribuite sau nu, din partea Eduțanu Lenuța PFA, oricare dintre filialele, partenerii, serviciul furnizorii, licențiatorii, licențiații sau orice alte terțe părți legate de noi nu vor fi răspunzători pentru utilizarea și dezvăluirea tuturor comunicărilor, informațiilor, imaginilor, materialelor și conținutului acestora. Renunțati la orice drepturi morale pe care le-ati avut în conținutul pe care l-ati postat în cea mai mare măsură permisă de legile din Romania.
10.2. Prin prezenta, reprezentati, garantati si sunteti de acord ca comunicatiile, informatiile, imaginile, materialele si continutul acestora nu vor incalca drepturile unor terte parti.
10.3. Avem dreptul de a elimina orice material sau postare pe care le faceți pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, aceste materiale nu respectă standardele de conținut stabilite în acești termeni.

11. Viruși, hacking și alte infracțiuni
11.1. Nu trebuie să utilizați în mod abuziv site-ul nostru introducând cu bună știință viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt dăunătoare sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau baze de date conectate la site-ul nostru. Nu trebuie să atacați site-ul nostru printr-un atac de refuz al unui serviciu sau printr-un atac distribuit de serviciu distribuit.
11.2. Dacă ați încălca această prevedere, ați comite o infracțiune în conformitate cu legislatia in vigoare. Vom raporta o astfel de încălcare autorităților competente în materie de aplicare a legii și vom coopera cu aceste autorități prin dezvăluirea identității dvs. către acestea. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat.
11.3. Nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună cauzată de un atac distribuit de serviciu distribuit, de viruși sau de alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic, care pot să vă infecteze echipamentele, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare datorate utilizării site-ului dvs. la descărcarea oricărui material postat pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

12. Conectarea la site-ul nostru și eliminarea legăturilor
12.1. Poți să te conectezi la site-ul nostru, cu condiția să faci acest lucru într-un mod corect și legal și să nu ne distrugi reputația sau să nu profiți de el, dar nu trebuie să stabilești o legătură care să sugereze orice formă de asociere sau în context greșit.
12.2. Textul legăturii adecvate ar trebui să fie întotdeauna utilizat în linkurile care indică site-ul nostru web.
12.3. Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site sau să utilizeze tehnologii similare în legătură cu conținutul site-ului. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare. Site-ul de pe care îl conectați trebuie să respecte în toate privințele standardele de conținut stabilite în acești termeni.
12.4. Dacă doriți să utilizați orice material pe site-ul nostru, altul decât cel indicat mai sus sau pentru a ne conecta în scopuri comerciale, vă rugăm să adresați cererea dvs. la office@reparatii-calculatoare.ro.
12.5. Sunteți de acord că, dacă solicităm ștergerea unui link către site-ul nostru care se află sub controlul dvs., veți șterge imediat linkul.
12.6. Dacă doriți să eliminăm un link către site-ul dvs. care este inclus pe acest site, vă rugăm să ne contactați. Cu excepția cazului în care aveți un drept legal de a solicita îndepărtarea, o astfel de îndepărtare va fi la discreția noastră.

13. Link-uri de pe site-ul nostru
13.1. În cazul în care site-ul nostru conține legături către alte site-uri și resurse furnizate de terțe părți, aceste linkuri sunt furnizate numai pentru informațiile dvs.
13.2. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri sau resurse și nu acceptăm nici o responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea apărea din cauza utilizării de către dvs. a acestora.

14. Limitarea răspunderii
14.1. În nici un caz și în absența unei teorii juridice, în cazul unui contract, răspundere strictă sau altfel, Eduțanu Lenuța PFA nu va fi răspunzător față de dvs. sau orice altă persoană pentru orice incident indirect, incidental, consecvent, special, exemplar sau punitiv pentru daune de orice fel (inclusiv daune pentru pierderea afacerii, pierderi de date, sau profituri pierdute) sau orice daune pentru neglijență gravă de orice fel (inclusiv daune pentru întrerupere de muncă sau orice alte daune sau pierderi comerciale ) care decurg din utilizarea sau folosirea incorectă a serviciilor Eduțanu Lenuța PFA.
14.2. Fără a aduce atingere limitărilor de răspundere menționate mai sus, nimic din acest acord nu va limita răspunderea Eduțanu Lenuța PFA:
14.2.1. pentru alte daune rezultate din încălcarea gravă de neglijență catre compania noastra sau încălcarea intenționată sau neglijentă de serviciu a unui reprezentant legal sau a unei persoane care a îndeplinit o obligație a serviciilor noastre;
14.2.2. pentru abatere intenționată;
14.2.3. pentru daunele rezultate din încălcarea neglijentă a unei obligații esențiale in executarea contractului în măsura în care este tipic și previzibil;
14.2.4. pentru orice garanție acordată de Eduțanu Lenuța PFA;
14.2.5. pentru orice răspundere în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de răspundere a serviciilor
14.3. Deoarece anumite state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru anumite tipuri de pierderi sau daune, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea Eduțanu Lenuța PFA va fi limitată la cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă.

15. Jurisdicția și legea aplicabilă
15.1. Instanțele din Romania vor avea jurisdicție neexclusivă asupra oricărei reclamații care decurge din vizitarea site-ului nostru sau care se referă la acesta, deși ne păstrăm dreptul de a iniția o acțiune împotriva dvs. pentru încălcarea acestor condiții în țara dvs. de reședință sau în orice altă țară relevantă.
15.2. Acești termeni de utilizare și orice litigiu sau revendicare care decurge din sau în legătură cu acestea sau cu obiectul sau forma lor (inclusiv litigiile sau revendicările necontractuale) va fi guvernată și interpretată în conformitate cu legislația Romaniei .

16. Rezolvarea alternativă a litigiilor
16.1. Pentru orice litigiu intervenit sunteți de acord să încercați mai întâi să negociați informal cu Eduțanu Lenuța PFA orice reclamație sau dispută pentru cel puțin 30 / treizeci / zile.
16.2. Trebuie să notificați Eduțanu Lenuța PFA in legatura cu orice pretenții pe care le aveți prin trimiterea unui anunț pe email office@reparatii-calculatoare.ro
16.3.Această clauză nu va avea niciun efect asupra drepturilor legale de inițiere a unei proceduri judiciare în cazul unui litigiu și nu va suspenda nici un termen legal de prescripție aplicabil la introducerea unei creanțe.

17. Variații
17.1. Putem revizui acești termeni de utilizare în orice moment prin modificarea acestei pagini. Sunteti incurajat să verificați din când în când această pagină pentru a observa orice schimbări pe care le-am făcut, deoarece sunt obligatorii pentru dvs. Unele dintre dispozițiile cuprinse în acești termeni de utilizare pot fi, de asemenea, înlocuiți de prevederi sau anunțuri publicate în altă parte pe site-ul nostru.

18. Parteneriatul
Recunoașteți și sunteți de acord că nici o afacere în comun, parteneriat, angajare sau relație de agenție nu există între dvs. și Eduțanu Lenuța PFA, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licențiați, licențiați sau orice alte terțe părți legate de noi, ca urmare a acestei Acordul și / sau utilizarea de către dvs. a site-urilor, aplicațiilor și / sau sistemelor de cont ale serviciilor www.reparatii-calculatoare.ro

19. Atribuirea
19.1. Prin prezenta, recunoașteți și sunteți de acord că Eduțanu Lenuța PFA poate atribui acest Acord, în totalitate sau parțial, oricărei persoane sau entități în orice moment cu sau fără consimțământul dvs.
19.2. Prin prezenta, confirmați și sunteți de acord că nu puteți acorda Contractul fără consimțământul scris prealabil al Eduțanu Lenuța PFA și că orice alocare neautorizată de către dvs. va fi nulă și neavenită.

20. Renunțare
20.1. Omiterea Eduțanu Lenuța PFA de a aplica orice prevedere a prezentului acord nu va fi interpretată în niciun caz ca o renunțare la o astfel de prevedere și nici nu va afecta în vreun fel dreptul oricărei părți de a aplica în continuare toate aceste dispoziții ulterior.

21. Separabilitate
21.1. Dacă o prevedere a prezentului Acord este considerată nevalabilă sau inaplicabilă în măsura maximă permisă pentru a afecta intenția părților, iar restul acestui Acord va continua să fie în vigoare și în vigoare.
21.2. Dacă nici o prevedere nu poate fi reformată, orice astfel de prevedere va fi considerată separabilă de termenii acordului și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase.

22. Rubricile
22.1. Titlurile din prezentul acord nu au niciun efect juridic și sunt furnizate numai în scopuri informative.

23. Termen
23.1. Prezentul Contract va intra în vigoare de la data la care ați indicat că îl acceptați, în mod explicit sau prin utilizarea site-urilor web, a aplicațiilor și / sau a sistemelor de cont ale Eduțanu Lenuța PFA și va dura atât timp cât veți continua să utilizați site-urile, aplicațiile și / sau sisteme de cont de servicii Eduțanu Lenuța PFA.
23.2 Puteți încheia acest acord prin simpla încetare a folosirii site-urilor web, a aplicațiilor și / sau a sistemelor de cont ale Eduțanu Lenuța PFA, prin notificarea la office@reparatii-calculatoare.ro

24. Întregul acord
24.1. Prezentul Acord reprezintă un acord complet între dvs. și Eduțanu Lenuța PFA privind utilizarea site-ului web, a aplicațiilor și a sistemelor de cont și înlocuiește orice acorduri anterioare sau contemporane între dvs. și Eduțanu Lenuța PFA
24.2. Această clauză nu are efect și va coexista cu Termenii și condițiile serviciilor actuale, va coexista și nu va înlocui orice alte politici ale Eduțanu Lenuța PFA menționate în prezentul acord.

25. Preocupările dumneavoastră
25.1 Dacă aveți nelămuriri cu privire la materialul care apare pe site-ul nostru, vă rugăm să contactați office@reparatii-calculatoare.ro.
Prin prezenta sunteți de acord și confirmati că ați citit, ați înțeles, ați luat în considerare și acceptați acest Acord și că, prin utilizarea sau accesarea site-urilor și / sau a aplicațiilor Eduțanu Lenuța PFA, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stabilite în acest document.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru!

Contacteaza-ne

Adresa

Sat Lazu, com. Agigea, zona D lot 502
jud. Constanta

Program

Luni – Vineri – 09:00 – 17:00

Suport telefonic

0756.927.211